fotballdrakter barn

AC Milan målvakt Gianluigi Donnarumma har hatt en fin start på sin karriere på San Siro.
Den unge AC Milan-målvakten Gianluigi Donnarumma Gianluigi Buffon vil være på siden av Juventus-siden av hans barndomsavgud, Gianluigi Buffon.
Donnarumma, 16, ble født i en fotballkjærlig familie - hans eldre brødre Antonio og Alfredo spiller for henholdsvis Genova og Salernitana - i Castellammare di Stabia på den napolitanske kysten i Sør-Italia. Han vokste opp som en fan i Milano, forlot sin lokale ungdomsforening 14. Juve, Napoli og byens rivaler Inter var alle opptatt av å signere ungdommen.
Milan var imidlertid klubben han alltid ønsket å bli med, og en avtale ble raskt avtalt. Han gjorde et utmerket inntrykk i sine ungdomsranger - akademihodet Filippo Galli beskrev nylig ham som 'en i arsenal drakt en million' - og innen to år fant han seg på kantene til første lagspanad. Klubben fikk en spesiell dispensasjon for å velge ham på benken mot Cesena i februar i år, tre dager før han ble 16 år.
Nyheter | Overfør | Toe Poke | Fantasy | FC TV | Podcasts | MLS
Donnarumma signerte sin første profesjonelle kontrakt i mars og ble deretter flyttet opp til sin seniorkamp permanent i sommer av ny hov coach Sinisa Mihajlovic etter noen sterke forestillinger i preseason vennskap. Diego Lopezs usikre start på sesongen gir nybegynner sin sjanse, og Donnarumma ble den yngste Serie A-målvakten i 35 år da han debuterte i Milano '2-1 vinne hjemme til Sassuolo i oktober.
Tre ytterligere starter har fulgt, inkludert en man-of-the-match barcelona drakt barn prestasjon i en 0-0 trekning hjemme til Atalanta før den internasjonale pause der han lagde en rekke gode sparer.
Donnarumma mottok sin første oppringning til Italia 'Alessio Cragno og Simone Scuffet i hakke rekkefølge, det er sannsynlig at denne situasjonen vil holde for lenge. Donnarumma Impressed for U-17-siden på Europamesterskapet i Bulgaria, hvor han tiltrak Oppmerksomhet på score fra likes like Chelsea, Manchester United og Real Madrid.
Donnarumma er en høy, smidig målvakt hvis kropp og komposisjon trodde sine anbudsår. Han ser ut som unfazed av publisiteten. Han er en naturlig leder som allerede har den nødvendige tilliten til å organisere et forsvar med spillere to ganger hans alder.
Donnarumma kommer til ansikt til ansikt med hans barndoms idol Gianluigi Buffon denne lørdagen.
Milan youth coach Christian Brocchi: 'Han er en høflig, seriøs mann, men han har ingen frykt.' Milan s drøm målvakt for de neste 15 årene. '
Tidligere Milan-keeper Sebastiano Rossi: 'Jeg liker hans karakter og hvordan han nærmer seg situasjoner, sammen med hvordan han feirer når laget scorer. Men jeg vil være forsiktig, da vi ikke burde gjøre det samme fotballdrakter barn feil vi tidligere har med enkelte målvakter Hvem har blitt beskrevet som stjerner. Vi må gi Donnarumma den tiden han trenger å utvikle, da han har alt som trengs for å ha en god karriere med Milano. '
Donnarumma er allerede omtalt som et potensielt langsiktig Milan No.1. Mens mange vil ha bevegelsen til å gå til hodet, er han en rolig, ydmyk karakter og er vel klar over at en lang vei fremdeles ligger foran. Han har gjort en imponerende start med hans løfte kan være konsekvent realitet.
Hans helt, Buffon, var en mer visceralt spennende keeper i sine første år på Parma enn han senere var på Juventus, men han er en bedre allsidig utøver. Donnarumma er i besittelse av alle nødvendige rå fysiske og tekniske egenskaper, mens hans nåværende feil er alle ting som kan bearbeides, men han må også påbegynne den samme modningsprosessen.
Alle i Milano er sterkt beskyttende for sin unge juvel. Mihajlovic har innrømmet at han forventer at 16-åringen bringer til laget.